Sonic rietjes
Sonic the Hedgehog rietjes personaliseerbaar - 10 stuks
Sonic the Hedgehog rietjes personaliseerbaar. Vet cool, decoratief en sfeer verhogend deze unieke Sonic Hedgehog drinkrietjes met een afbeelding van de bekende superheld uit het onder kinderen zeer p

Artikelnummer

+snc026-K

Verzendkosten

€ 3,96

Standaard Levertijd

Voor 13:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

€ 6,95
Prijs per pak van 10 stuks.

Voorraad :

UW BESTANDEN & TEKST TOEVOEGEN

Eigen afbeelding
Aantal: 
Bestellen
 

Sonic the Hedgehog rietjes personaliseerbaar.

Vet cool, decoratief en sfeer verhogend deze unieke Sonic the Hedgehog drinkrietjes met een afbeelding van de bekende superheld uit het onder kinderen zeer populaire computer spel Sonic. Deze personaliseerbare Sonic rietjes zijn vervaardigd uit karton versierd met een bedrukte kartonnen afbeelding van 8x5.5 centimeter. De Sonic rietjes hebben een lengte van 20 centimeter en zijn via het keuze menu verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten. De verpakking heeft een inhoud van maarliefst 10 Sonic rietjes, zodat elke gast lekker kan genieten van een drankje met deze geweldige rietjes waarbij u zelf ook nog eens uw eigen afbeelding kunt kunt gebruiken!

Hoe ontwerp ik mijn eigen Sonic rietjes?

Uw eigen Sonic rietjes ontwerpen maken gaat heel eenvoudig.

  • Voeg de afbeelding toe die u wilt gebruiken. (Heeft u geen eigen afbeelding kunt u ook voor het voorbeeld kiezen)
  • Kies de gewenste kleur van het rietje.

Wat gaat u ontvangen?

U ontvangt 10 kartonnen rietjes van 20 centimeter in de kleur of kleur combinatie naar keuze voorzien van uw eigen afbeelding of als u deze niet heeft de afbeelding uit het voorbeeld.


Om uw bestelling dezelfde werkdag (ma-vr) nog te kunnen verwerken moet deze inclusief bestanden voor 13:00 bij ons zijn ontvangen. U bent als klant altijd zelf verantwoordelijk voor de aangeleverde bestanden. Mochten wij constateren dat een afbeelding niet geschikt is nemen wij contact met u op, het is dan handig als u bij het plaatsen van de bestelling wel uw telefoonnummer vermeld.

*Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.