Sinterklaas banner Sinterklaas raamposter Sinterklaas poster
Sinterklaas banner Sinterklaas raamposter Sinterklaas poster
Sinterklaas poster WELKOM SINT & PIET
Sinterklaas poster met foto van uw kinderen 50x60cm. Zoals elk jaar staan de maand November en de eerste week van December in het teken van Sinterklaas. Deze goedheiligman met zijn...

Artikelnummer

SINT2A

Verzendkosten

€ 4,95

Standaard Levertijd

Voor 12:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

€ 5,95
Prijs per stuk

Voorraad :

UW BESTANDEN & TEKST TOEVOEGEN

GEWENSTE FOTO 1
GEWENSTE FOTO 2
Aantal: 
Bestellen
 

Sinterklaas poster met foto van uw kinderen 50x60cm.

Zoals elk jaar staan de maand November en de eerste week van December in het teken van Sinterklaas. Deze goedheiligman met zijn hulp pieten laat de hartjes van de kinderen weer sneller kloppen. Sinterklaasfeest is hét feest van de kinderen waar ze traditioneel een paar keer de schoen mogen zetten in aanloop naar pakjes avond. Om het allemaal nog feestelijker te versieren en een persoonlijke tint te geven aan dit traditionele feest kunt u bij ons unieke sinterklaas posters bestellen met eigen foto's van uw kinderen die dan vervolgens op het raam of op de deur geplakt kunnen worden.
Er is keuze uit verschillende teksten en u hebt de mogelijkheid om de unieke poster voor 1, 2 of 3 kinderen te bestellen.
De posters worden full colour afgedrukt op posterpapier in de afmeting van 50x60 (bxh) centimeter en om het allemaal feestelijk te houden kunt u deze unieke sinterklaas poster alleen bij ons kopen voor slechst €5,95!

Heeft u problemen bij het uploaden van de foto's?
Mailt u deze dan na het plaatsen van de bestelling naar info@maakmijnkindblij.nl ovv uw ordernummer.


*Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.