Safiras roltongen
Safiras roltongen
Safiras roltongen. ¬† Altijd leuk en het maakt het kinderfeest nog een beetje feestelijker deze vrolijke Safiras roltongen of ook wel feesttoeters genoemd in delen van Nederland en Belgi√ę...

Artikelnummer

+saf012-X40B

Verzendkosten

‚ā¨¬†4,45

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

‚ā¨¬†3,29
‚ā¨¬†2,29
Prijs per pak van 8 stuks

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Safiras roltongen.
 

Altijd leuk en het maakt het kinderfeest nog een beetje feestelijker deze vrolijke Safiras roltongen of ook wel feesttoeters genoemd in delen van Nederland en België. Neem diep adem en blaas op deze kleurrijke toeter en je ziet jouw populaire elementdraakjes uit het magische land Tarakona te voorschijn komen. De roltongen hebben een kunststof blaaspijpje, papieren roltong met mooie vrolijke print en worden geleverd in een verpakking met 8 stuks.
 

Een geslaagd kinderfeestje begint hier

Wilt u ook als trotse ouder ook een stralende lach op het gezicht van uw kind tijdens het kinderfeest? Maak dan van het kinderfeest een thema party. Misschien wel iets duurder dan een standaard verjaardagsfeestje maar Maakmijnkindblij houdt het met haar lage prijzen betaalbaar voor elk budget. Combineer simpel met onze universele kleuren feestversiering en u zult zien dat een compleet feestpakket helemaal niet duur hoeft te zijn. Safiras uitnodigingen, Safiras partybekers of Safiras tafelkleed, slingers, versiering of Safiras  taartkaarsjes wij hebben het allemaal. Safiras roltongen koop je hier in de feestwinkel van de Benelux.