Safiras party rietjes
Safiras party rietjes
Safiras party rietjes. Altijd leuk, decoratief en sfeer verhogend deze vrolijke drinkrietjes van de populaire elementdraakjes uit het magische land van Tarakona. Deze rietjes zijn gemaakt van roze...

Artikelnummer

+saf004-X47

Verzendkosten

€ 2,32

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

€ 2,79
€ 1,79
Prijs per pak van 8 stuks.

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Safiras party rietjes.

Altijd leuk, decoratief en sfeer verhogend deze vrolijke drinkrietjes van de populaire elementdraakjes uit het magische land van Tarakona. Deze rietjes zijn gemaakt van roze plastic met een buigbaar gedeelte versierd met een dubbelzijdig bedrukte kartonnen afbeelding van de Safiras elementdraken lucht, aarde, water en vuur. De rietjes hebben een lengte van 24 centimeter en de afbeelding een diameter van 6cm. De verpakking heeft een inhoud van maarliefst 8 stuks, zodat elke gast lekker kan genieten van een drankje met deze prachtige rietjes!
 

Organiseer een uniek thema kinderfeest voor een blij kind.

Een belangrijke dag in het leven van een kind is wel de verjaardag. Elk jaar weer wordt hier al lang naar uitgekeken, er worden wenslijstjes gemaakt en cadeautjes gekocht. Een thema kinderfeest sluit hier goed bij aan en laat het tot een onvergetelijke dag worden. Het hele verjaardagsfeest in stijl is dat dé wens van uw kind? Maakmijnkindblij helpt u graag met het invullen hiervan en biedt voordelig een groot assortiment feestartikelen aan met Safiras als thema. Van tafelkleed tot slingers en van uitnodigingen tot leuke taartkaarsjes alles eenvoudig hier te bestellen. Safiras party rietjes en alles voor een geslaagd kinderfeest  koop je hier!