Peppa Pig uitnodigingen
Peppa Pig uitnodigingen
Peppa Pig uitnodigingen Nodig als je vriendjes en vriendinnetjes uit op het speciale Peppa Pig themafeest met deze super leuke Peppa Pig uitnodigingskaarten. De Peppa Pig invitaties kunnen rechtop g.

Artikelnummer

+ppg110-X0B

Verzendkosten

‚ā¨¬†2,32

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

‚ā¨¬†2,79
Prijs per pak van 6 stuks

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Peppa Pig uitnodigingen

Nodig als je vriendjes en vriendinnetjes uit op het speciale Peppa Pig themafeest met deze super leuke Peppa Pig uitnodigingskaarten. De Peppa Pig invitaties hebben een kleurrijke print van het populaire varkentje Peppa. De uitnodigingen hebben een afmeting van 13x11 centimeter, worden geleverd in een verpakking van zes stuks zonder enveloppen. Alle benodigde informatie over het kinderfeest kunnen vermeld worden op de lijntjes aan de achterzijde van de kaart.
 

Een uitnodiging is het visitekaartje voor een perfect kinderfeest

Dat is zeker waar, met een mooie uitnodigingskaart laat je de genodigden al zien om welk thema het kinderfeest draait en geef je meteen een hint in welke richting ze moeten zoeken naar een origineel verjaardagscadeau. Wij zijn al ruim 15 jaar de feestartikel specialist van Nederland en België hanteren betaalbare prijzen en nemen u het zelf maken van een uitnodiging graag uit handen. Bestel nu de leukste Peppa Pig feestartikelen en natuurlijk deze geweldige Peppa Pig uitnodigingen hier.