Peppa Pig folie ballonnen set
Peppa Pig folie ballonnen set
Peppa Pig folie ballonnen set van 5 stuks! Dit Peppa Pig ballonnen set is voorzien van unieke Peppa Pig folieballonnen en maakt een kinderfeest in het thema van...

Artikelnummer

+ppg054-X0B

Verzendkosten

‚ā¨¬†3,30

‚ā¨¬†13,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

 

Peppa Pig folie ballonnen set van 5 stuks!

Dit Peppa Pig ballonnen set is voorzien van unieke Peppa Pig folieballonnen en maakt een kinderfeest in het thema van het ondeugende varkentje Peppa echt helemaal compleet. Is uw kind binnenkort jarig, is het zwemdiploma behaald, gaat uw kind over naar de volgende schoolgroep of gaat u op ziekenhuis bezoek? Dan toveren deze prachtige Peppa Pig foilballonnen zeker een glimlach op het gezicht van ieder kind. Dit set bevat maarliefst vijf folie ballonnen waarvan een extra grote folie ballon van Peppa met een afmeting van 63x81 centimeter, twee ronde folie ballonnen met wederom een kleurrijke print van Peppa (diameter 43cm) en twee bijpassende ronde folie ballonnen ook met een diameter van 43cm in de kleur lichtblauw. De ballonnen zijn vervaardigd uit extra stevige folie en zijn uitermate geschikt om te worden gevuld met helium of lucht.


Alles voor een Peppa Pig feest.

Met onze kwalitatieve hoogwaardige Peppa Pig feestspullen tovert u de verjaardag van uw kind om in een geslaagd Peppa Pig themafeest. Behalve deze originele folie ballonnen, bieden wij ook een compleet versierde Peppa Pig feesttafel aan en zijn alle feestbenodigdheden direct uit eigen voorraad leverbaar. Voor hangende decoratie adviseren wij onze Peppa Pig vlaggenlijn, slingers, guirlande, ballonnen, honeycombs, draaislingers en natuurlijk een echte Happy Birthday banner voor de jarige Peppa Pig fan. Wilt u de thema verjaardag in een onvergetelijke dag veranderen dan kunt u bij ons ook nog unieke gepersonaliseerde muurbanners of deurbanners bestellen met de foto van uw kind er op. Wij zijn de feestartikel specialist van Nederland en België en hebben het grootste en meest voordelige aanbod aan feestartikelen. Onze Peppa Pig feestspullen en dit exclusieve Peppa Pig folie ballonnen set bestelt u nu extra voordelig in onze webshop!