PJ Masks feestslinger
PJ Masks slinger

PJ Masks slinger. Deze originele PJ Masks feestslinger is uitermate geschikt voor het decoreren van de feestruimte op het Pyjamahelden thema kinderfeest. De slinger gemaakt van stevig karton is 15...

Artikelnummer

+pjm111-Z9B* 

Verzendkosten

€ 3,30 

€ 3,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

PJ Masks slinger.

Deze originele PJ Masks feestslinger is uitermate geschikt voor het decoreren van de feestruimte op het Pyjamahelden thema kinderfeest. De slinger gemaakt van stevig karton is 15cm breed en heeft een totale lengte van ongeveer 160 centimeter. Deze kleurrijke en in vorm gestanste vlaggenlijn met afbeeldingen van de Pyjamahelden Catboy, Gekko en Owlette mag zeker niet ontbreken in uw feestpakket. Eenvoudig te bevestigen aan de muur of plafond door middel van de ophanglusjes aan weerszijden van deze prachtige verjaardags slinger.
 

Een compleet PJ Masks feestpakket bestel je hier!

Wilt u ook een glimlach op het gezicht van uw kind, geef dan een thema kinderfeest geheel in stijl van de televisiehelden uit PJ Masks. Maakmijnkindblij heeft alles voor een perfect georganiseerd kinderfeest van deze onder kinderen zeer populaire Pyjamahelden. Alles voor de feesttafel, de leukste versiering en unieke uitdeel of traktatie cadeautjes. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw feestpakket opmaat dan staan onze ervaren medewerkers van de klantenservice voor u klaar. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen andere wat er nodig is voor een geslaagd kinderfeest. Pj Masks slinger en alle feestartikelen bestel je hier in de feestwinkel van de Benelux!