Een PJ Masks dekbedovertrek in diverse maten!

Is uw kind ook helemaal weg van de dappere pyjamahelden uit de bekende kinderserie PJ Masks? Verander de kinderkamer dan heel eenvoudig in een pyjamahelden paradijs, ter beginnen met natuurlijk een kwalitatief PJ Masks dekbedovertrek met kleurrijke print. Het maakt niet uit welke superheld de persoonlijke favoriet is van uw kind, Owlette, Catboy of Gekko we hebben ze allemaal! 

Onze PJ Masks dekbedovertrekken zijn bijna allemaal dubbelzijdig bedrukt, waardoor de print per zijde leuk afgewisseld kan worden. Onze dekbedovertrekken zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes die fan zijn van de kleine superhelden in pyjama. Afhankelijk van het bed waarin uw kindje slaapt kunt u bij ons in diverse maten een PJ Masks dekbedovertrek bestellen.

We bieden tweepersoons dekbedovertrekken met een afmeting van 200x200cm aan. Ook hebben wij verschillende PJ Masks eenpersoons dekbedovertrekken met een afmeting van 140x200cm en 135x200cm direct uit eigen voorraad leverbaar. En voor de allerkleinste pyjamahelden kunt u ook een PJ Masks junior dekbedovertrek kopen met een afmeting van 120x150cm.

 

Wij hebben exclusieve PJ Masks dekbedovertrekken op voorraad.

Behalve de verschillende maten die wij u aanbieden, bestaan de dekbedovertrekken ook uit een gevarieerde samenstelling. Zo kunt u kiezen voor een dekbedovertrek dat bestaat uit polyester, katoen of een combinatie van beiden. De dekbedovertrekken kunnen eenvoudig gewassen worden en fleuren de kinderkamer van uw kind helemaal op door de originele print. Met meer dan 10 jaar online ervaring staan wij voor betrouwbaarheid, een ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle levertijden. In onze webwinkel kunt u snel winkelen en vervolgens gemakkelijk betalen in een veilige omgeving. Wacht niet langer en bestel nu eenvoudig een PJ Masks dekbedovertrek dat past bij de kamer van uw kind.