Nieuwe feestartikelen in ons assortiment

Sinds heden hebben wij een nieuw aanbod aan leuke feestartikelen in ons assortiment. Is uw kind ook zo ontzettend gek op de Lego Ninjago Ninja's of de draakjes van Safiras? Dan kunt u vanaf nu een leuk themafeest voor uw kind organiseren met onze Ninjago en Safiras feestartikelen.

Ninjago feestartikelen

De Lego sensatie Ninjago is ontzettend populair bij veel jongens en meisjes. Ninja krijgers die samen vechten tegen hun grote rivaal en dat allemaal geanimeerd in de stijl van de bij jong en oud bekende Lego stukjes, hoe gaaf is dat? En wat nog veel leuker zou zijn is een verjaardag die helemaal in het teken staat van de Ninjago helden.
Daarom bevat ons aanbod nu ook stoere Ninjago feestartikelen voor een geslaagd kinderfeest in Ninja stijl. Stoer zijn onze Ninjago feestspullen gegarandeerd, maar behalve dat zijn ze ook nog eens kwalitatief en bevatten deze een hoogwaardige print van de groene Ninja Lloyd en zijn vader de duistere Lord Garmadon. Zowel feestversiering om op te hangen, waaronder Happy Birthday slingers en ballonnen als tafeldecoratie elementen zoals een tafelkleed, bordjes, bekers en servetten kunt u voordelig bij ons bestellen. Hoe leuk is het om de jarige te verrassen met een themafeest van zijn of haar grote idool. Dat maakt niet alleen indruk op het jarige Jop of Jet, maar ook om alle gasten van het feest.

 

Safiras feestartikelen

De kleine Safiras draakjes zijn ontzettend schattig en hebben de mooiste kleuren. Het leuke aan Safiras is dat er diverse draken zijn die verschillende elementen vertegenwoordigen en allerlei klusjes uitvoeren met hun magische edelstenen. Zo heb je de draakjes van de aarde die verantwoordelijk zijn voor de bloemen, de bomen en de struiken. De waterdraken die mooie fonteinen bouwen en bronnen laten rijzen. De draken van de lucht die ontzettend snel kunnen vliegen en de beheersing hebben over het weer en de vuurdraken die warmte en licht geven met hun kampvuurtjes en het mooie vuurwerk dat zij maken. En niet te vergeten is er ook nog Draki de schaduwdraak die net als de andere draken ook graag een edelsteen met magische krachten zou willen hebben.
Is uw kind ook zo ontzetten gek op de Safiras? Dan is er goed nieuws! Want ook van de Safiras hebben wij vanaf nu tal van originele feestartikelen in ons assortiment. Handige feestbordjes, bekers, rietjes, servetten en een bijpassend tafelkleed zorgen ervoor dat de feesttafel niet alleen super mooi eruit ziet, maar ook helemaal aansluit aan het feestthema van de Safiras. En ook onze kwalitatieve en bonte slingers met Happy Birthday verjaardagsgroet en bijpassende ballonnen maken de feestlocatie helemaal af!

 

Een betaalbaar en geslaagd kinderfeest

Wij bieden in onze webwinkel tal van originele feestartikelen aan die u morgen al in huis kunt hebben! Bij ons bestelt u tegen eerlijke prijzen in een beveiligde betaalomgeving de door u gekozen feestspullen. Hebt u vragen over diverse feestartikelen? Dan kunt u gerust advies of hulp vragen aan onze klantenservice die dagelijks bereikbaar is via de telefoon, per mail of via de chat-functie op onze website, wij helpen u graag. Begin alvast met alle voorbereidingen en bestel heel eenvoudig de leukste Ninjago feestartikelen en Safiras feestartikelen bij de Kinderartikel specialist van Nederland en België.
 
    16-02-2018 09:51     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.