Een Disney Frozen dekbedovertrek in diverse maten!

Is uw kind ook helemaal weg van de prinsessen uit de bekende bioscoopfilm Disney Frozen? Verander de kinderkamer dan heel eenvoudig in een Frozen paradijs, ter beginnen met natuurlijk een kwalitatief Disney Frozen dekbedovertrek met kleurrijke print. Het maakt niet uit welke Disney karakter de persoonlijke favoriet is van uw kind, Anna, Elsa, Olaf, Kristoff en Sven we hebben ze gewoon allemaal!

Onze Disney Frozen dekbedovertrekken zijn bijna allemaal dubbelzijdig bedrukt, waardoor de print per zijde heel leuk afgewisseld kan worden. Door de diversiteit in bedrukking met verschillende beschikbare kleuren, kunt u een dekbedovertrek kiezen dat het beste past bij de keuze van uw kind. Afhankelijk van het bed waarin uw kindje slaapt kunt u bij ons in diverse maten een Disney Frozen dekbedovertrek bestellen.

We bieden eenpersoons Frozen dekbedovertrekken met uiteenlopende afmeting van 150x200cm, 140x200cm en 135,100cm aan. Voor de allerkleinste fans van prinses Anna en Elsa kunt u ook een Frozen junior dekbedovertrek kopen met een afmeting van 120x150cm. Ook hebben wij een hoogwaardig Frozen hoeslaken dat mooi bij de stijl van de dekbedovertrekken aansluit in ons assortiment, hiervan is de afmeting 90x200cm!

 

Wij hebben de meest exclusieve Frozen dekbedovertrekken op voorraad.

Behalve de verschillende maten die wij u aanbieden, bestaan de dekbedovertrekken ook uit een gevarieerde samenstelling. Zo kunt u kiezen voor een dekbedovertrek dat bestaat uit polyester, katoen of een combinatie van beiden. De dekbedovertrekken kunnen eenvoudig gewassen worden en fleuren de kinderkamer van uw kind helemaal op door de originele print. Met meer dan 10 jaar online ervaring staan wij voor betrouwbaarheid, een ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle levertijden. In onze webwinkel kunt u snel winkelen en vervolgens gemakkelijk betalen in een veilige omgeving. Wacht niet langer en bestel nu eenvoudig een Disney Frozen dekbedovertrek dat past bij de kamer van uw kind.