Brandweerman Sam roltongen
Brandweerman Sam roltongen Flame

Brandweerman Sam roltongen.   Het kinderfeest wordt extra feestelijk met deze leuke Brandweerman Sam roltongen of ook wel feesttoeters genoemd in delen van Nederland. Blaas op deze kleurrijke toe...

Artikelnummer

+bwm234-X14B* 

Verzendkosten

€ 4,40 

€ 3,79
Prijs per pak van 8 stuks

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Brandweerman Sam roltongen.

 

Het kinderfeest wordt extra feestelijk met deze leuke Brandweerman Sam roltongen of ook wel feesttoeters genoemd in delen van Nederland. Blaas op deze kleurrijke toeters en je ziet jouw populaire televisieheld Brandweerman Sam te voorschijn komen. De roltongen worden geleverd per verpakking van 8 stuks, hebben een kunststof blaaspijpje en papieren roltong met mooie kleurrijke print.

 
 

Een geslaagd kinderfeestje begint hier

 

Wilt u ook als trotse ouder ook een stralende lach op het gezicht van uw kind tijdens het kinderfeest? Maak dan van het kinderfeest een thema party. Misschien wel iets duurder dan een standaard verjaardagsfeestje maar Maakmijnkindblij houdt het met haar lage prijzen betaalbaar voor elk budget. Combineer simpel met onze universele kleuren feestversiering en u zult zien dat een compleet feestpakket helemaal niet duur hoeft te zijn. Uitnodigingen, partybekers of bordjes, slingers of taartkaarsjes wij hebben het allemaal. Brandweerman Sam roltongen koop je hier in de feestwinkel van de Benelux.