Brandweerman Sam feestpakket kinderfeest
Brandweerman Sam feestpakket II - voordeelpakket 8 personen

Brandweerman Sam feestpakket kinderfeest. Als je voordelig een Brandweerman Sam kinderfeestje wilt organiseren bestel je eenvoudig 1 van onze aantrekkelijk geprijsde Sam de Brandweerman feestpakke...

Artikelnummer

+bwm248-F3B* 

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 11,90
Prijs per feestpakket 8 personen

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Brandweerman Sam feestpakket kinderfeest.

Als je voordelig een Brandweerman Sam kinderfeestje wilt organiseren bestel je eenvoudig 1 van onze aantrekkelijk geprijsde Sam de Brandweerman feestpakketten. Dit standaard voordeelpakket is geschikt voor een kinderfeestje van maximaal 8 kinderen en bestaat uit een Brandweerman Sam tafelkleed gemaakt van plastic en 120x180cm groot, 8 kartonnen Brandweerman Sam party bekers, 8 kartonnen Brandweerman Sam party bordjes en 20 Brandweerman Sam dubbel laags servetten. Alle feestartikelen zijn qua dessins en kleuren perfect op elkaar afgestemd en hebben prachtige afbeeldingen van de populaire brandweerman Sam samen met de brandweerauto Jupiter in actie bij het blussen van een brand. Dit feestpakket is simpel uit te breiden met bijpassende versiering, slingers of andere verjaardag accessoires.
 

Bijpassende Sam feestartikelen voor een geslaagd kinderfeest

Een kinderfeest in het favoriete thema van uw kind hoeft zeker niet duur te zijn. Bij Maakmijnkindblij kunt u naast een voordeelpakket ook eenvoudig uw eigen feestpakket samenstellen geheel naar eigen wens en budget. U kunt alle feestartikelen ook los van elkaar bestellen of eventueel artikelen toevoegen aan een bestaand pakket. Naast de licentie feestartikelen van deze populaire brandweerman verkopen wij ook zeer voordelig vlaggenlijnen, crepe slingers, plastic bestek en ballonnen in unikleuren rood en blauw die uitstekend te combineren zijn met elkaar. Een Brandweerman Sam feestpakket voor gegarandeerd de laagste prijs bestel je hier!