Batman folie ballon
Batman folie ballon

Batman folie ballon. Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige Batman folie ballon die geschikt is voor het vullen met lucht of helium? Deze prachtige Batman ballon met aan weerszijden een coole p...

Artikelnummer

+bm150-X0* 

Verzendkosten

€ 3,30 

€ 3,39
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Batman folie ballon.

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige Batman folie ballon die geschikt is voor het vullen met lucht of helium? Deze prachtige Batman ballon met aan weerszijden een coole print van deze populaire kinderheld is vervaardigd uit dun aluminium folie en heeft een diameter van ruim 45 centimeter.  De Batman ballon heeft een ingebouwd ventiel en sluit automatisch de ballon af na het vullen. Deze Batman folie ballon is omdat er geen tekst op staat breed inzetbaar en zeker een origineel geschenk waarmee je een echte Batman blij mee kunt maken. Is het een kinderverjaardag, ziekenhuis bezoek, overgang naar een volgende schoolklas, zwemdiploma of zomaar een tussendoor geschenkje, met deze originele Batman folie ballon tover je een glimlach op het gezicht van elk kind.
 

Handige trucje om de ballon te vullen met lucht.

Uiteraard kunt u deze folie ballon van Batman zelf vullen met helium of laten vullen bij een vulstation in de buurt maar voordeliger is het deze ballon eenvoudig te vullen met lucht. U hoeft hier niet voor uit huis en lucht is helemaal gratis! Pak de ballon uit, neem een standaard rietje die in elk huishouden wel voorhanden is en schuif deze aan de onderkant in de opening van de Batman ballon. Blaas de ballon op en verwijder het rietje. Door het ingebouwde ventiel blijft de ballon opgeblazen en bevestig je de ballon met een simpele braaibeweging aan een ballonstokje. Ballonstokjes bestel je voor slechts € 0,15 cent eenvoudig hier. Batman folie ballon voor lucht en helium bestel je nu voordelig hier!