Ballonnen unikleur rood - 25 stuks
Ballonnen unikleur rood - 25 stuks
Ballonnen unikleur rood - 25 stuks Naast een uitgebreid en met zorg samengesteld aanbod originele feestartikelen van bekende Disney karakters en televisie...

Artikelnummer

ov277-C2*

Verzendkosten

€ 3,96

€ 3,95
Prijs per zakje van 25 stuks

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Ballonnen unikleur rood - 25 stuks

Naast een uitgebreid en met zorg samengesteld aanbod originele feestartikelen van bekende Disney karakters en televisie helden verkopen wij ook bijpassende latex ballonnen, ballonslingers en helium folieballonnen in diverse mooie unikleuren. Door het combineren van deze uni kleuren en de kinderlicentie feestartikelen creëert u zelf eenvoudig een uniek samengesteld feestpakket voor het kinderfeest van uw kind. Deze kwalitatief hoogwaardige 30 centimeter grote ballonnen in de kleur rood zijn gemaakt van natuurlijk rubberlatex en worden geleverd in een verpakking van 25 stuks. Hiermee heeft u voldoende ballonnen om de feestlocatie van het verjaardagsfeestje op te vullen met rode ballonnen die passen bij het thema van het kinderfeest. Wij adviseren u bij het opblazen van de ballonnen gebruik te maken van een ballonpomp.


Een ballonstokje is altijd handig.

Uiteraard is het mogelijk deze ballonnen door middel van een touwtje tussen de normale slingers te hangen, maar indien dit niet mogelijk is kunt u gebruik maken van een super handig ballonstokje. Vaak vergeet men om ballonstokjes mee te bestellen bij het samenstellen van een feestpakket, terwijl deze het versieren een stuk gemakkelijker maken en de ballonnen met een ballonstokje bovendien veel mooier staan tussen alle feestversiering. U kunt eenvoudig elke feestballon uit ons assortiment met een simpele draaibeweging vastmaken aan het stokje en deze plaatsen in bv een plantenbak of decoratie emmertje met zand. Veel geld kost een ballonstokje niet maar het is uitermate vervelend als je ze niet in huis hebt. Na gebruik eenvoudig de ballon verwijderen, en weer opbergen voor het volgende kinderfeestje of verjaardag. Ballonstokjes nemen niet veel ruimte in beslag en ook is het wedergebruik milieuvriendelijker. Diverse unikleur feestdecoratie en de meest voordelige ballonnen in de kleur blauw bestelt u heel eenvoudig bij ons in de webshop!