Baby Shark uitnodigingen
Baby Shark uitnodigingen
Baby Shark uitnodigingen Nodig als je vriendjes en vriendinnetjes uit op het speciale Baby Shark themafeest met deze super gave Baby Shark uitnodigingskaarten. De Baby Shark invitaties kunnen rechtop

Artikelnummer

+bsh043-Y27B

Verzendkosten

‚ā¨¬†3,48

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

‚ā¨¬†4,45
Prijs per pak van 8 stuks

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Baby Shark uitnodigingen

Nodig als je vriendjes en vriendinnetjes uit op het speciale Baby Shark themafeest met deze super gave Baby Shark uitnodigingskaarten. De Baby Sharks invitaties kunnen rechtop gezet worden en hebben een kleurrijke print van deze populaire zingende haaien. De uitnodigingen worden geleverd in een verpakking van acht stuks, inclusief bijpassende enveloppen. Alle benodigde informatie over het kinderfeest kunnen vermeld worden op de lijntjes aan de binnenzijde van de kaart.
 

Een uitnodiging is het visitekaartje voor een perfect kinderfeest

Dat is zeker waar, met een mooie uitnodigingskaart laat je de genodigden al zien om welk thema het kinderfeest draait en geef je meteen een hint in welke richting ze moeten zoeken naar een origineel verjaardagscadeau. Wij zijn al ruim 15 jaar de feestartikel specialist van Nederland en België hanteren betaalbare prijzen en nemen u het zelf maken van een uitnodiging graag uit handen. Bestel nu de leukste Baby Shark feestartikelen en natuurlijk deze geweldige Baby Shark uitnodigingen.