Baby Shark HAPPY BIRTHDAY slinger
Baby Shark HAPPY BIRTHDAY slinger 200cm
Baby Shark HAPPY BIRTHDAY slinger. Deze HAPPY BIRTHDAY slinger mag op het Baby Shark themafeest natuurlijk niet ontbreken. Deze populaire en zingende haaien

Artikelnummer

+bsh039-Y29B

Verzendkosten

‚ā¨¬†3,48

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

‚ā¨¬†4,59
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Baby Shark HAPPY BIRTHDAY slinger.

Deze HAPPY BIRTHDAY slinger mag op het Baby Shark themafeest natuurlijk niet ontbreken. Deze populaire en zingende haaien wensen jouw een fijne verjaardag, hoe leuk kan dat zijn? Deze super leuke letterslinger is vervaardigd uit stevig karton, heeft een letter grootte van 15 centimeter en een totale lengte van 2 meter. Deze feestslinger is fraai bedrukt met kleurrijke afbeeldingen van alle Baby Shaks. In het midden van de slinger en aan de uiteinden een plaatje. Deze slinger is eenvoudig in de feestruimte te bevestigen aan de muur of plafond.
 

Een tevreden kind na een geslaagd kinderfeest! 

Wilt u ook als trotse ouder een stralende lach op het gezicht van uw kind tijdens het kinderfeest? Maak dan van het kinderfeest een geweldig thema kinderfeest. Misschien iets duurder dan een standaard verjaardagsfeestje maar Maakmijnkindblij houdt het met haar lage prijzen betaalbaar voor elk budget. Baby Shark uitnodigingen, partybekers of bordjes,  versiering, slingers, ballonnen,  gepersonaliseerde Baby Shark banners wij hebben het allemaal. Een te gekke Baby Shark HAPPY BIRTHDAY slinger koop je hier in dé feestwinkel van de Benelux.