Onze betrouwbaarheid en uw ervaring

Dat Maakmijnkindblij een betrouwbare webshop is waarbij de klanttevredenheid hoog in het vaandel staat is bij velen al bekend. Om dit ook in één oogopslag aan onze nieuwe klanten duidelijk te maken zijn wij aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk en de Feedback Company.

Wij vragen onze klanten nadat zij een aankoop bij ons hebben gedaan dan ook altijd vriendelijk om de gemaakte ervaring en een bijbehorende beoordeling van onze service achter te laten bij de Feedback Company. En wat is dan het resultaat hiervan? Met een immens aantal aan positieve ervaringen worden wij door onze klanten beoordeeld met maarliefst een 9.3 en daar zijn wij dan ook ontzettend trots op!


De volgende mijlpaal

Daar komt nu nog bij dat Maakmijnkindblij dankzij u hulp de volgende mijlpaal in de term betrouwbaarheid bereikt. We mogen met volle vreugde vermelden dat Maakmijnkindblij bijna de 5000 reviews op de Feedback Company heeft bereikt! Wat een geweldige prestatie, die is ontstaan door de persoonlijke aandacht en het altijd paraat staan voor onze klanten, het bieden van flexibele oplossingen, streven naar de laagste prijzen en snelle levertijden en natuurlijk de moeite die u voor ons hebt gedaan door een beoordeling te plaatsen. We willen u dan ook hartelijk bedanken voor de genomen tijd en moeite.


Originele artikelen & veilig betalen

Ook in de toekomst willen wij een trouwe partner zijn die alle ouders originele en betaalbare kinderartikelen biedt waarmee de aller kleinsten onder ons echt ontzettend blij zullen zijn. Wij streven dan ook naar een uniek aanbod en staan ook dit jaar weer voor u klaar bij de zoektocht naar het perfecte cadeautje. Onze webwinkel werkt met een versleutelde verbinding waardoor uw betalingen te allen tijde in een beveiligde betaalomgeving plaatsvinden. En ook nadat u de bestelling heeft afgerond wordt u op per mail op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. Kortom vinden wij het belangrijk dat u tijdens het bestelproces een veilig gevoel heeft en weet wat u van ons kunt verwachten. Mochten er toch nog vragen zijn dan staat onze klantenservice telefonisch, per mail en via de chat-functie op onze webshop voor u klaar, want de klant is koning!
  Maakmijnkindblij     08-01-2018 14:11     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.