Serpentine slingers
Serpentine slingers gemengde kleuren metalic
Serpentine decoratie slingers gemengde kleuren metalic Naast versieringen van vele bekende figuren en televisiehelden van uw kind bieden wij ook slingers aan in bijpassende gemengde kleuren. Deze pla

Artikelnummer

+ov454-C13*

Verzendkosten

‚ā¨¬†4,95

‚ā¨¬†0,89
Prijs per rol van 18 stuks

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

 

Serpentine decoratie slingers gemengde kleuren metalic

Naast versieringen van vele bekende figuren en televisiehelden van uw kind bieden wij ook slingers, ballonnen, serpentine en andere feestversiering aan in bijpassende gemengde kleuren. Deze serpentine decoratie slingers gemengde kleuren zijn verpakt per 18 serpentines van elk 4 meter lang in de kleuren rood, zilver, groen en blauw. Deze serpentine slingers zijn brandvertragend en voldoen hiermee aan de eisen van de Nederlandse wetgeveing. Maak je orginele feestje creatief af met deze metalic serpentine decoratie slingers in gemengde kleuren voor absoluut de laagste prijs.
 

Creative aanvulling voor uw feest

Of je nu een Mario themafeest, een Paw Patrol kinderfeest of een vet coole Avengers party geeft, deze serpentine streamers passen perfect bij de feestartikelen van deze populaire kinderhelden. Maakmijnkindblij dé kinder feestwinkel van de Benelux helpt u graag met het slagen van uw feest en onze medewerkers van de klantenservice met jarenlange ervaring staan voor u klaar. Wij hebben ook bijpassende ballonnen en vlaggenlijn met gemengde kleuren. Als u op zoek bent voor een hele gemengde kleuren set dan is er ook een decoratie set kit in ons assortiment. Plafond decoratie serpentine in gemengde kleuren koop je natuurlijk bij Maakmijnkindblij uw favoriete kinder winkel.