Latex cijfer ballonnen NR 6
Latex cijfer ballonnen NR 6 gemengde kleuren 30cm groot
Latex cijfer ballonnen NR 6 gemengde kleuren 30cm groot. Naast een compleet groot assortiment exclusieve feestartikelen van bekende televisie helden en Disney karakters verkopen wij ook bijpassende l

Artikelnummer

+ov501-K0B*

Verzendkosten

€ 2,32

€ 2,79
Prijs per zakje van 7 stuks

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Latex cijfer ballonnen NR 6 gemengde kleuren 30cm groot.

Naast een compleet groot assortiment exclusieve feestartikelen van bekende televisie helden en Disney karakters verkopen wij ook bijpassende cijfer latex ballonnen, ballonslingers en helium folieballonnen in diverse mooie kleuren. Door het combineren van deze uni kleuren en de kinder licentie feestartikelen creëert u zelf eenvoudig een uniek samengesteld feestpakket voor het kinderfeest van uw kind. Deze kwalitatief hoogwaardige 30 centimeter grote nummer 6 cijfer ballonnen in verschillende kleuren zijn vervaardigd uit natuurlijk rubberlatex, zijn 2 zijdig bedrukt, verpakt per 7 stuks en zijn geschikt voor het vullen met lucht of helium. Als u de ballonnen vult met lucht adviseren wij u bij het opblazen van de ballonnen gebruik te maken van een ballonpomp.

Een ballonstokje is altijd handig.

Natuurlijk is het mogelijk deze ballonnen door middel van een touwtje tussen de normale slingers te hangen maar daar waar dit niet mogelijk is kunt u gebruik maken van een ballonstokje. Ballonstokjes worden vaak vergeten mee te bestellen bij het samenstellen van een feestpakket voor een verjaardagsfeest. Veel mensen denken hier niet aan maar door onze jarenlange ervaring in de verkoop van feestartikelen adviseren wij u graag hierin. U kunt eenvoudig elke feestballon uit ons assortiment met een simpele draaibeweging vastmaken aan het stokje en deze plaatsen in bv een plantenbak of decoratie emmertje met zand. Veel geld kost een ballonstokje niet maar het is uitermate vervelend als je ze niet in huis hebt. Na gebruik eenvoudig de ballon verwijderen, en weer opbergen voor het volgende kinderfeestje of verjaardag. Ballonstokjes nemen niet veel ruimte in beslag en ook is het wedergebruik milieu vriendelijker. Cijfer ballonnen met nummer 6 in gemende kleuren koopt u voordelig hier!