Bezig met laden...
50%
visibility
shopping_cart

Trolls glas decoratie set

6,95

3,45

51%
visibility
shopping_cart

Trolls haarelastiek Flower

2,95

1,45

51%
visibility
shopping_cart

Trolls 2 delig camping bestek set

1,95

0,95

50%
visibility
shopping_cart

Trolls canvas schilderij 35x35cm

7,95

3,95

Geweldige kinderartikelen van de bioscoopsensatie Trolls!

Trolls is een muzikale animatiefilm geproduceerd door DreamWorks. Het verhaal gaat over twee trollen die een groot avontuur beleven bij de missie om hun vrienden te redden voor gemene wezens met de naam Bergens. De film bevat veel humor, er wordt gedanst en bekende liedjes gezongen.

De trollen zijn kleine kleurrijke wezens die ontzettend vrolijk zijn en graag lachen, knuffelen en zingen. Het is vreedzaam in de trollenwereld en de bevolking wordt geleidt door de altijd optimistische prinses Poppy die het ultieme voorbeeld is voor vrolijkheid. In het dorp woont ook een trol die niet altijd zo vrolijk is als een trol hoort te zijn. Deze trol is kleurloos en draagt de naam Branch. Hij is vaak chagrijnig en bang voor de wereld buiten het trollendorp. Branch ziet vooral de Bergens als groot gevaar en waarschuwt Poppy en de trollen hiervoor, echter wordt hij niet serieus genomen. Branch begrijpt dat Poppy er niets aan kan doen dat ze zo vrolijk is, omdat zij volgens hem nog nooit in de problemen is gekomen.

Op een dag komt hier verandering in als plotseling een reusachtige Bergen de trollenwereld ontdekt en binnenvalt. Bergens zijn humeurige wezens die alleen gelukkig kunnen zijn als hun buik gevuld is met een trol. Ze willen een feest organiseren met trollen als hoofdmenu, zodat elke Bergen het gevoel van gelukkig zijn mag proeven. Het lukt de Bergen om een hand vol trollen te grijpen en deze in een kooi gevangen te houden voor de feestelijke maaltijd.

Prinses Poppy vertelt aan Branch dat het dorp is aangevallen door een Bergen en besluit dat zij samen op pad moeten gaan om hun vrienden te redden. Gedurende hun avontuur om de Bergens wereld te bereiken leren de twee elkaar steeds beter kennen. Poppy probeert het optimisme erin te houden door te zingen en te dansen, echter heeft Branch hier totaal geen zin in en kaatst alle pogingen van Poppy af. Op een gegeven moment merkt Branch dat hij stiekem verliefd begint te worden op Poppy maar houdt dit voor zichzelf.

Tijdens de poging om de gevangen trollen te redden worden Poppy en Branch zelf ook gevangen genomen en verliest zelfs de altijd optimistische Poppy de hoop. Hierdoor verliezen Poppy en de andere trollen hun kleur en worden grijs. Branch beseft dat hij altijd chagrijnig tegen Poppy is geweest en het doet hem verdriet haar zo verdrietig te zien. Hij besluit zijn liefde voor haar duidelijk te maken door na vele jaren een liedje voor haar te zingen. Branch zingt zo mooi dat Poppy en de andere trollen hun hoop en kleur weer terug krijgen. Zelfs Branch heeft plotseling zijn eigen diep blauwe kleur terug.

Het lukt de trollen om te ontsnappen en Poppy besluit met de Bergens te praten. Ze legt hen uit dat het niet noodzakelijk is om trollen te eten als men vrolijk wil zijn en nodigt ze uit in de trollenwereld om een gezellig feestje te vieren. Hier dansen en zingen de trollen en Bergens met elkaar, waarop ook de grijze Bergens veranderen in kleurrijke vrolijke wezens. Aan het einde van de film ziet men dat de trollen en Bergens in eenklank met elkaar leven.
 

De leukste Trolls spullen voor elke gelegenheid!

Is uw kind ook zo vrolijk en wilt u de vreugde helemaal compleet maken? Dan bent u bij Maakmijnkindblij helemaal goed! Wij hebben de leukste Trolls dekbedovertrekken met een super kwaliteit! Ook voor de rest van de kinderkamer bieden wij unieke Trolls slaapkamer artikelen aan. Tot slot mogen onze super gave Trolls accessoires niet ontbreken bij een echte fan van de Trolls!


9.3 gebaseerd op 5253 beoordelingen