Spiderman uitdeelzakjes Publishing
Spiderman uitdeelzakjes Publishing

Spiderman uitdeelzakjes. Deze unieke plastic Spiderman uitdeelzakjes met handvat hebben een afmeting van 16x23 centimeter en zijn uitermate geschikt voor het vullen met de leukste uitdeelcadeautje...

Artikelnummer

sp531-A0* 

Verzendkosten

€ 2,00 

€ 1,49
€ 0,99
Prijs per pak van 6 stuks

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Spiderman uitdeelzakjes.

Deze unieke plastic Spiderman uitdeelzakjes met handvat hebben een afmeting van 16x23 centimeter en zijn uitermate geschikt voor het vullen met de leukste uitdeelcadeautjes, rozijntjes, chocolaatjes of de lekkerste snoepjes. Aan beide kanten hoogwaardig bedrukt met een stoere comic print van jouw favoriete superheld Spiderman uit de populaire Marvel superhelden serie. Deze uitdeelzakjes zijn verpakt per 6 stuks. De zakjes kunnen worden gebruikt voor het origineel verpakken van de traktatie op school of kunnen gevuld worden meegegeven bij het einde van de verjaardag of het kinderfeestje.
  

Bijpassende uitdeelcadeautjes of ideeën.

Voor het vullen van de traktatie zakjes bieden wij verschillende leuke artikelen aan of geven onze gekwalificeerde medewerkers u graag persoonlijk advies. Wat dacht u van een uniek 48-delige uitdeelcadeautjes set met louter leuke traktatie kadootjes zoals tolletjes, een caleidoscoop, geduldspelletje, klapperhandjes, fluitjes en franje-balletjes? Allemaal in stijl van jouw favoriete actieheld en passend bij de rest van ons feestartikelen assortiment dat uitsluitend bestaat uit originele Spiderman artikelen. Als dit nog niet genoeg is om de uitdeelzakjes te vullen verkopen wij ook nog bijpassende leuke Spiderman livestrong armbanden en traktatie potloden met gum tegen gegarandeerd lage prijzen. Deze Spiderman uitdeelzakjes met het grote idool van uw kind bestelt u hier!