Shimmer and Shine vlaggenlijn
Shimmer and Shine vlaggenlijn

Shimmer and Shine vlaggenlijn. Deze prachtige Shimmer en Shine vlaggenlijn met 9 kleurrijke Shimmer and Shine vlaggetjes is uitermate geschikt om de feestruimte origineel mee te versieren. De onde...

Artikelnummer

+sas207-Y14B 

Verzendkosten

€ 2,20 

€ 2,79
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Shimmer and Shine vlaggenlijn.

Deze prachtige Shimmer en Shine vlaggenlijn met 9 kleurrijke Shimmer and Shine vlaggetjes is uitermate geschikt om de feestruimte origineel mee te versieren. De onder kinderen populaire flessengeesten Shimmer & Shine staan beide groot afgebeeld op deze bonte feestversiering. De Shimmer and Shine slinger heeft een totale lengte van 230 centimeter, 9 vlaggen van elk 18x25cm en is door de verlengde uiteinden eenvoudig te bevestigen met een knoop of punaise aan het kozijn, deur, plafond of muur. Of je het kinderfeest nu binnen of de verjaardag buiten wilt vieren maakt met deze Shimmer and Shine verjaardag slingers niet uit omdat ze vervaardigd zijn uit plastic en hierdoor watervast zijn.
 

Hier alles voor een geslaagd Shimmer and Shine kinderfeest!

Uw kind is maar 1 keer per jaar jarig en wat is nou leuker dan deze dag tot een onvergetelijke dag te maken waar nog lang over nagepraat wordt? Is uw kind ook helemaal weg van deze twee populaire flessengeesten van Nickelodeon en wilt u een brede glimlach op het gezicht van uw kind organiseer dan een Shimmer and Shine  thema kinderfeest. Maakmijnkindblij heeft in haar online feestwinkel het grootste assortiment Shimmer and Shine feestartikelen en voordelige Shimmer and Shine feestpakketten. Eigenlijk verkopen wij alles voor een tot in de puntjes goed georganiseerd Shinmmer en Shine kinderfeest. Van Shimmer and Shine uitnodigingen  tot Shimmer and Shine bedankkaartjes en van alles voor de Shimmer and Shine feesttafel tot prachtige Shimmer and Shine ballonnen, hangende versiering en decoratie guirlandes. Wilt u een feestpakket op maat en neem dan contact op met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag en weten door de jarenlange ervaring als geen ander wat er nodig is voor een geslaagd kinderfeest. Deze unieke Shimmer and Shine vlaggenlijn bestel je voordelig hier!