Shimmer and Shine glowlampje

Shimmer and Shine glowlampje. Het perfecte nachtlampje om heerlijk weg te dromen voor elke Shimmer and Shine fan is dit 3D gevormde lampje van de populaire flessengeest Shine. Dit prachtige glowla...

Artikelnummer

+sas108-Y33* 

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 13,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Shimmer and Shine glowlampje.

Het perfecte nachtlampje om heerlijk weg te dromen voor elke Shimmer and Shine fan is dit 3D gevormde lampje van de populaire flessengeest Shine. Dit prachtige glowlampje met een schitterende glow effect in 3 verschillende kleuren zal de lieveling worden van uw kind. Lampje heeft een afmeting van 13x9x9 centimeter, is voorzien van een gemakkelijk bedienbare aan/uit schakelaar en wordt geleverd inclusief 3 stuks LR44 batterijen. De lamp is voorzien van de nieuwste LED technologie, wordt niet warm en is absoluut veilig voor uw kind.
 

Shine nachtlampje mee op reis!

Ga je op vakantie, logeren bij oma en opa of bij jouw beste vriendinnetje neem dan jouw Shine lampje eenvoudig mee in de reiskoffer of weekendtas zodat je ook daar kunt genieten van jouw favoriete flessengeest en heerlijk in slaap kunt vallen. Het nachtlampje kan met jou mee onder de dekens in het kinderbed, in de slaapzak op reis of gewoon op het nachtkastje naast jouw bed in de kinderkamer. Een Shimmer and Shine glowlampje bestel je eenvoudig hier!