Shimmer and Shine nachtlampje

Shimmer and Shine nachtlampje. Laat uw kind lekker wegdromen met dit prachtige nachtlampje van de favoriete flessengeest Shimmer uit de populaire televisie serie Shimmer and Shine. Dit originele e...

Artikelnummer

+sas107-Z58* 

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 13,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Shimmer and Shine nachtlampje.

Laat uw kind lekker wegdromen met dit prachtige nachtlampje van de favoriete flessengeest Shimmer uit de populaire televisie serie Shimmer and Shine. Dit originele en in 3D gevormde lampje heeft een afmeting van 13x9x9 centimeter, wordt niet warm, is voorzien van een aan/uit schakelaar en werkt op 3 stuks LR44 batterijen die uiteraard meegeleverd worden. Met het schitterende glow effect in 3 verschillende kleuren haal je de magie in de kindermaker. De lamp is voorzien van de nieuwste LED technologie en zorgt voor een lange levensduur van de batterijen.
 

Shimmer nachtlampje altijd dichtbij!

Dit leuke lampje hoeft niet per se op het nachtkastje te staan maar kan ook veilig meegenomen worden onder de dekens in het kinderbed of bijvoorbeeld op de camping onder slaapzak in de tent of caravan. Ga je op vakantie, logeren bij een vriendinnetje of oma en opa pak het Shimmer lampje in de koffer en je kunt waar dan ook genieten van jouw favoriete flessengeest en aangenaam in slaapvallen. Vragen over dit artikel? Neem dan contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Een Shimmer and Shine nachtlampje bestel je eenvoudig hier!