Shimmer and Shine lunchbag
Shimmer and Shine lunchbag - schoudertas

Shimmer and Shine lunchbag - schoudertas. Groot genoeg voor de broodtrommel en drinkbeker is deze exclusieve fraai afgewerkte lunchbag van jouw twee favoriete flessengeesten Shimmer and Shine zeke...

Artikelnummer

+sas050-M24* 

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 17,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Shimmer and Shine lunchbag - schoudertas.

Groot genoeg voor de broodtrommel en drinkbeker is deze exclusieve fraai afgewerkte lunchbag van jouw twee favoriete flessengeesten Shimmer and Shine zeker. Deze kleurrijke en tot in detail mooi afgewerkte lunchbag heeft een afmeting van 23x17x10 centimeter, handig in lengte verstelbare schouderband, gevoerde handgreep en een stevige metalen ritssluiting. Verder is deze praktische schoudertas gemaakt van een gemakkelijk te reinigen materiaal dat aan de binnenzijde een isolerende werking heeft. Deze luchbag met een vrolijke glitter afbeelding van jouw magische televisie vriendjes Shimmer, Shine, de lieve huisdiertjes Nahal het witte tijgertje en Tala het kleine aapje is een echte must have!


Leuke exclusieve en betaalbare schooltassen

Als uw kind naar school gaat is het op school in de garderobe een chaos aan schooltassen. Kinderen van dezelfde leeftijd vinden meestal ook hetzelfde leuk en hoe vaak komt het niet voor dat uw kind met de verkeerde tas in huis komt omdat een meisje uit de klas dezelfde tas heeft gekregen die gekocht is bij de bekende grote speelgoed winkels? Wij onderscheiden ons hierin en bieden uitsluitend unieke collecties aan die niet in de Nederlandse winkels te koop zijn. Uw kind zal trots haar unieke tas eenvoudig terug kunnen vinden. Deze fantastische Shimmer and Shine lunchbag koopt u simpel hier!