Shimmer and Shine kinderservies
Shimmer and Shine kinderservies

Shimmer and Shine kinderservies. Met dit geweldige 3-delige eet set van de twee populaire flessengeesten Shimmer and Shine smaakt de maaltijd nog lekkerder. Dit prachtige set bestaand ui...

Artikelnummer

+sas215-D20* 

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 9,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Shimmer and Shine kinderservies.

Met dit geweldige 3-delige eet set van de twee populaire flessengeesten Shimmer and Shine smaakt de maaltijd nog lekkerder. Dit prachtige set bestaand uit bord, schaaltje en drinkbeker is gemaakt van melamine kunststof dat alleen geschikt is voor de handwas. Het bord heeft een diameter van 20 centimeter, praktische licht opstaande rand leuk afgewerkt met afbeeldingen van Rozekwarts, Smaragden en andere edelstenen en kan zowel voor ontbijt als avondeten worden gebruikt. Het schaaltje heeft een diameter van 14 centimeter, is 4cm hoog en heeft een mooie opdruk met Shimmer en Shine vliegend op het magische karpet. De drinkbeker is 9 centimeter hoog, heeft een diameter van 7cm en rondom plaatjes van jouw magische vriendinnetjes. Dit kinderservies wordt los geleverd in een transparante gripzak en is minder geschikt om als cadeau te geven.

 

Bijpassend Shimmer and Shine kinderbestek

Wilt u een Shimmer and Shine fan echt helemaal blij maken bestel dat het bijpassende kinderbestek eenvoudig mee. Het 3-delige bestek set heeft hetzelfde fraaie dessin als het servies en maakt het tot één passend geheel. Deze twee artikelen zijn samen een geweldige combinatie en een uniek cadeau dat exclusief door ons wordt aangeboden. Shimmer and Shine kinderservies koop je voordelig hier bij dé specialist van Nederland en België!