Shimmer and Shine kinderbestek set 3-delig

Shimmer and Shine kinderbestek set. Dit kinderbestek setje met een vleugje magie is het perfecte cadeautje voor een echte Shimmer and Shine fan. Het 3-delige bestekje bestaand uit een vork, mes en...

Artikelnummer

+sas058-C0* 

Verzendkosten

€ 4,10 

€ 8,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Shimmer and Shine kinderbestek set.

Dit kinderbestek setje met een vleugje magie is het perfecte cadeautje voor een echte Shimmer and Shine fan. Het 3-delige bestekje bestaand uit een vork, mes en lepel is gemaakt van roestvrijstaal met een kunststof handgreep waarop fraaie afbeeldingen staan van jouw magische vriendinnetjes Shimmer, Shine en de lieve huisdiertjes Tala en Nahal. Tevens is dit originele kinderbestek set geschikt voor de vaatwasser. Bent u op zoek naar een uniek en betaalbaar cadeautje wat ook nog eens praktisch is, dan heeft u het nu gevonden want met dit prachtige bestekset scoor je altijd!

 

Bijpassend kinderservies Shimmer and Shine hier te koop!

Naast dit originele kinderbestek set van deze populaire flessengeesten verkopen wij ook een bijpassend 3-delig kinderservies. Dit geweldig leuke set heeft precies hetzelfde dessin als het bestek en maakt het in combinatie tot een onverslaanbaar cadeau waar u zeker mee thuis kunt komen. Nog nooit is het bordje zo snel en helemaal leeg gegeten! U koopt hier hoogwaardige kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dit unieke Shimmer and Shine kinderbestek koopt u voordelig hier in onze webwinkel.