Shimmer and Shine fleece deken
Shimmer and Shine fleece deken

Shimmer and Shine fleece deken. Een prachtige fleece plaid van de Shimmer en Shine mag niet ontbreken bij een echte fan van deze twee populaire flessengeesten. Dit grote kleed met een afmeting van...

Artikelnummer

+sas109-Z33B* 

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 8,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Shimmer and Shine fleece deken.

Een prachtige fleece plaid van de Shimmer en Shine mag niet ontbreken bij een echte fan van deze twee populaire flessengeesten. Dit grote kleed met een afmeting van 100x150 centimeter heeft een scherpe fotoprint van Shimmer, Shine en de lieve huisdiertjes Tala het aapje en Nahal de Bengaalse tijger. Deze fleecedeken is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige fleecestof en voelt hierdoor extra zacht aan. Je kunt er heerlijk lekker warm mee op de bank liggen, als reisdeken gebruiken tijdens de vakantie of als decoratie element op het kinderbed in de kinderkamer gebruiken. Was het dekentje in de wasmachine volgens de wasvoorschriften op 30 graden dan blijft deze mooi in vorm en blijven de kleuren behouden.
 

Shimmer and Shine kinderkamer accessoires

Deze mooie fleece deken is door de gekozen zachte kleuren eenvoudig te combineren met onze andere Shimmer and Shine slaapkamer accessoires. Maakmijnkindblij heeft een groot en snel wisselend assortiment kinderkamer artikelen in het thema Shimmer en Shine. Bestel alles eenvoudig met een paar klikken vanuit uw stoel in huis en de volgende werkdag is het al geleverd. Een Shimmer and Shine wandklok, Shimmer and Shine dekbedovertrek, Shimmer and Shine muurstickers, Shimmer and Shine nachtlampje en de mooiste Shimmer and Shine sierkussens zijn verkrijgbaar in onze overzichtelijke online winkel. Twijfelt u nog, heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op met onze ervaren medewerkers van de klantenservice. Een Shimmer and Shine fleece deken bestel je voordeling hier!