Safiras uitnodigingen
Safiras uitnodigingen kinderfeest
Safiras uitnodigingen verjaardag. Nodig je beste vriendjes of vriendinnetjes uit voor jouw verjaardag feest met deze mooie uitnodigingskaarten van de Safiras elementdraakjes uit het magisch...

Artikelnummer

+saf006-X47B*

Verzendkosten

€ 3,48

€ 3,49
€ 2,49
Prijs per pak van 8 stuks

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Safiras uitnodigingen verjaardag.

Nodig je beste vriendjes of vriendinnetjes uit voor jouw verjaardag feest met deze mooie uitnodigingskaarten van de Safiras elementdraakjes uit het magische land van Tarakona. Personaliseren kan heel eenvoudig aan de binnenzijde daar waar lijntjes zijn gedrukt voor een persoonlijke boodschap. De uitnodigingen hebben uitgevouwen een afmeting van 13x25cm. De kaarten worden geleverd inclusief envelop en de verpakking heeft een inhoud van 8 stuks.
 

Een uitnodiging is het visitekaartje voor een perfect kinderfeest

Dat is zeker waar, met een mooie uitnodigingskaart laat je de genodigden al zien om welk thema het kinderfeest draait en geef je meteen een hint in welke richting ze moeten zoeken naar een origineel verjaardagscadeau. Wij hanteren eerlijke, betaalbare prijzen en nemen u het zelf maken van een uitnodiging graag uit handen. Op zoek naar Safiras uitnodigingen? Bestel deze voordelig hier.