Plastic bestek paars
Plastic bestek unikleur paars
Plastic bestek paars. Maak de feesttafel de kinderverjaardag helemaal in stijl af met dit wegwerp bestek in de unikleur paars. Dit 18-delige kunststof bestek set bestaat uit 6 lepels, 6 vorken, 6 m..

Artikelnummer

+ov618-K0

Verzendkosten

‚ā¨¬†4,95

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

‚ā¨¬†2,89
Prijs per set van 18 stuks

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Plastic bestek paars.

Maak de feesttafel op de kinderverjaardag helemaal in stijl af met dit wegwerp bestek in de unikleur paars. Dit 18-delige kunststof bestek set bestaat uit 6 lepels, 6 vorken, 6 messen, is kwalitatief hoogwaardig en harmonieert perfect bij de licentie feestartikelen van bekende Disney figuren en de televisiehelden van uw kind. Of het nu een Paw Patrol Skye en Everest kinderfeest, een Speelgoed dokter Themafeest of een Disney Frozen verjaardag is, dit bestekset sluit perfect aan op de gebruikte kleuren en maakt het tot een passend geheel. Creëer gemakkelijk uw eigen feestpakket naar wens of budget en combineer dit bestek eenvoudig met andere feestartikelen om het kinderfeest tot een onvergetelijke dag te maken.

 

Wat heb ik nodig voor een perfecte feesttafel?

Voor een perfect gedecoreerde feesttafel heeft u een aantal artikelen nodig die wij hieronder overzichtelijk naast elkaar hebben gezet. Om te beginnen vormt een tafefkleed de basis met in het midden een tafeldecoratie set om hoogte te creëren. De tafel kan verder gedecoreerd worden met feestconfetti en zwevende helium folieballonnen die met een gewichtje of een ballonstokje aan de tafel bevestigd worden. Bijpassende Thema partybekers, bordjes, servetten en natuurlijk het wegwerpbestek in de bijbehorende unikleur complementeren het geheel. Plastic bestek paars en alles voor het kinderfeest koopt u eenvoudig hier!