Peppa Pig party bekers regenboog
Peppa Pig party bekers regenboog
Peppa Pig party bekers regenboog. Zijn ze niet schattig deze Peppa Pig kartonnen wegwerp bekers uit de nieuwe Peppa Pig feestcollectie? De limonade, chocolademelk of ranja smaakt natuurlijk h...

Artikelnummer

+ppg112-Z53B

Verzendkosten

‚ā¨¬†4,95

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

‚ā¨¬†2,39
Prijs per pak van 6 stuks

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Peppa Pig party bekers regenboog.

Zijn ze niet schattig deze Peppa Pig kartonnen wegwerp bekers uit de nieuwe Peppa Pig regenboog feestcollectie? De limonade, chocolademelk of ranja smaakt natuurlijk het lekkerste als het wordt geserveerd in deze unieke party bekers. Deze drinkbekers vervaardigd uit karton hebben rondom een kleurrijke print van de schattige en ontdeugende Peppa en broertje George en passen mooi op de bonte feesttafel van het Peppa Pig thema kinderfeest. De bekertjes zijn ruim 9 centimeter hoog, hebben een inhoud van 200ml en worden geleverd per verpakking van 6 stuks.
 

Gevulde party beker is een originele traktatie

Niet alleen inzetbaar op het kinderfeestje voor de drankjes maar ook kunnen deze bekers gebruikt worden voor het vullen met snoepjes, kleine uitdeelcadeautjes of een doosje rozijntjes. Origineel en uniek traktatie of uitdeelcadeautje maken? Gebruik dan deze bekers als basis, vouw een Peppa Pig servet in een punt en plaats deze als een puntzak in de beker, vul de beker met snoepjes, een mandarijn of rozijntjes en verpak het in een transparante folie met een mooi lintje erom. Plak er dan nog een naam- of bedanksticker op en je hebt de meest originele kinder traktatie. Ben je creatief dan zijn er vele mogelijkheden met deze originele Peppa Pig party bekers.