Peppa Pig ballonnen
Peppa Pig ballonnen 28cm groot
Peppa Pig ballonnen. De leukste Peppa Pig feestballonnen koopt u eenvoudig hier online. Het zakje heeft een inhoud van 8 latex ballonnen met elk een diameter van 28 centimeter. Deze verja

Artikelnummer

+ppg008-X0B*

Verzendkosten

‚ā¨¬†2,20

‚ā¨¬†2,90
Prijs per zakje van 8 stuks

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

 

Peppa Pig ballonnen.

De leukste Peppa Pig feestballonnen koopt u eenvoudig hier online. Het zakje heeft een inhoud van 8 latex ballonnen met elk een diameter van 28 centimeter. Deze verjaardag ballonnen met aan 2 kanten een mooie opdruk van het ondeugende varkentje Peppa en kleine broertje George sluiten perfect aan op de Peppa Pig feestartikelen uit ons assortiment. Deze ballonnen worden in de 2 verschillende kleuren geleverd. De ballonnen kunnen naar eigen inzicht met helium of lucht worden afgevuld. Wilt u ze met lucht afvullen bestel dan gelijk de universele ballonstokjes mee en u kunt de ballonnen overal zonder problemen plaatsen of ophangen tussen de feestslingers.
 

Peppa Pig kinderfeest organiseren?

Is uw kind ook helemaal gek van alles wat met Peppa Pig te maken heeft en wil deze een kinderfeestje dat geheel in het teken staat van dit thema bestel dan hier de leukste Peppa Pig feestartikelen. Naast deze Peppa Pig ballonnen treft u ook het grootste assortiment feestartikelen aan van het bekendste varkentje van televisie namelijk Peppa. Peppa Pig feestbordjes, Peppa Pig partybekers, Peppa Pig servetten, Peppa Pig tafelkleed en natuurlijk een ruime keus aan Peppa Pig versiering koopt u hier in de online feestwinkel van Nederland.  Alle feestartikelen zijn qua kleur en design perfect op elkaar afgestemd en geven garantie voor een geslaagd kinderfeest. Deze originele Peppa Pig ballonnen bestel je voordelig hier!