Peppa Pig HAPPY BIRTHDAY slinger
Peppa Pig HAPPY BIRTHDAY slinger 143cm
Peppa Pig HAPPY BIRTHDAY slinger 143cm Een echte HAPPY BIRTHDAY slinger op het Peppa Pig themafeest mag natuurlijk niet ontbreken. Jouw favoriete varkentje Peppa uit de...

Artikelnummer

+ppg109-X0B*

Verzendkosten

€ 2,20

€ 2,90
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

 

Peppa Pig HAPPY BIRTHDAY slinger 143cm

Een echte HAPPY BIRTHDAY slinger op het Peppa Pig themafeest mag natuurlijk niet ontbreken. Jouw favoriete varkentje Peppa uit de bekende televisie serie Peppa Pig wensen je een fijne verjaardag, hoe leuk kan dat zijn? Deze super leuke letterslinger is vervaardigd uit stevig karton, heeft een letter grootte van ruim 13 centimeter en een totale lengte van 143 centimeter. Deze feestslinger is fraai bedrukt met kleurrijke afbeeldingen van Peppa Pig, broertje George, papa en mama pig. Deze slinger is eenvoudig in de feestruimte te bevestigen aan de muur of plafond.

 

Een tevreden kind na een geslaagd kinderfeest! 

Wilt u ook als trotse ouder een stralende lach op het gezicht van uw kind tijdens het kinderfeest? Maak dan van het kinderfeest een geweldig thema kinderfeest. Misschien iets duurder dan een standaard verjaardagsfeestje maar Maakmijnkindblij houdt het met haar lage prijzen betaalbaar voor elk budget. Peppa Pig uitnodigingen, Peppa Pig partybekers of Peppa Pig bordjes, taartkaarsjes, Peppa Pig versiering of Peppa Pig gepersonaliseerde banners wij hebben het allemaal. Een te gekke Peppa Pig HAPPY BIRTHDAY slinger koop je hier in dé leukste feestwinkel van Nederland en België.