PJ Masks tafelkleed
PJ Masks tafelkleed

PJ Masks tafelkleed. Onmisbaar bij een PJ Masks thema kinderfeestje, dit plastic tafelkleed met mooie print en wisselende bonte groen, rood en blauwe kleurtonen. Dit decoratieve plastic tafelkleed...

Artikelnummer

+pjm112-Z3* 

Verzendkosten

€ 4,40 

€ 4,49
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

PJ Masks tafelkleed.

Onmisbaar bij een PJ Masks thema kinderfeestje, dit plastic tafelkleed met mooie print en wisselende bonte groen, rood en blauwe kleurtonen. Dit decoratieve plastic tafelkleed met jouw favoriete televisie pyjamahelden Owlette, Catboy en Gekko heeft een afmeting van 138x183 centimeter is tevens een goede tafelbeschermer voor als er eens wordt gemorst door één van de feestgangers.


Aankleding van de feesttafel.

Maakmijnkindblij is niet zomaar een feestwinkel maar onze klantenservice helpt u graag om het kinderfeest tot een onvergetelijke dag te maken. Voor dé perfecte uitstraling van de feesttafel heeft u naast het tafelkleed ook nog bordjes, bekers, servetten, rietjes en tafel ornamenten nodig. Niet alleen deze feestartikelen maar ook decoratie, slingers en ballonnen bieden wij tegen aantrekkelijke prijzen aan in onze online webshop. Een PJ Masks tafelkleed voor jouw themafeest bestel je eenvoudig hier!