L.O.L. Surprise Pinata
L.O.L. Surprise pinata

L.O.L. Surprise Pinata Een super mooie en vooral opvallende L.O.L. Surprise pinata van de populaire kinderpoppetjes bestelt u zeer voordelig in onze feestwinkel. Deze unieke L.O.L. Surpr...

Artikelnummer

+lol061-B3B* 

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 27,49
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

L.O.L. Surprise pinata

Een super mooie en vooral opvallende L.O.L. Surprise pinata van de populaire kinderpoppetjes bestelt u zeer voordelig in onze feestwinkel. Deze unieke L.O.L. Surprise pinatabevat een hoogwaardige print van de bekende L.O.L. Surprise poppen omgeven van zwarte franjes. De pinata is uiteraard gemaakt van zeer stevig karton, waardoor deze een inhoud van ruim 900 gram kan dragen. De pinata heeft de vorm van een grote ster met een afmeting van 58x58 centimeter en valt hiermee mooi op in de feestlocatie van het L.O.L. themafeest. Deze feestelijke L.O.L. Surprise pinata wordt geleverd zonder inhoud, natuurlijk kunt u wel de leukste uitdeelcadeautjes kopen in onze webwinkel om de Pinata mee te vullen samen met kleurrijk confetti en lekkere snoepjes.


Alle L.O.L. Surprise feestbenodigdheden.

In ons ruime en met zorg samengesteld assortiment feestartikelen vindt u alles voor een onvergetelijk themafeest van de het ontzettend populaire L.O.L. Surprise. Alle feestbenodigdheden om de feesttafel te decoreren met L.O.L. Surprise tafeldecoratie, zoals een kwalitatief tafelkleed, diverse party bordjes, feestbekers en een bijbehorend pakje servetten hebben wij direct uit eigen voorraad leverbaar. Maar ook tal van bijpassende feestdecoratie, waaronder L.O.L. Surprise vlaggenlijnen, slingers en folieballonnen kunt u in een beveiligde betaalomgeving bij ons bestellen. Organiseer een grote verrassing voor de kleine L.O.L. Surprise fan en begin alvast met alle voorbereidingen, dus bestel nu de goedkoopste L.O.L. Surprise feestspullen en deze exclusieve L.O.L. Surprise pinata voor een scherpe prijs.