Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Dragons fleece deken

Dragons fleece deken. Met deze originele en zachte Hoe Tem je een Draak fleece plaid heb je het nooit meer koud! Deze prachtige...

9,95

Hoe Tem je een Draak

Hoe tem je een draak is een bekende animatiefilm geproduceerd door DreamWorks. Het verhaal gaat over de avonturen van een kleine Viking genaamd Hikkie en zijn draak Tandloos. Onlangs is er een tweede film in de bioscoop te zien geweest met nog een derde film op komst! Ook bestaat er een serie met de naam Dragons. Hikkie woont op het eiland Berk en is de zoon van het stamhoofd met de naam Stompum de Forse. De bevolking bestaat uit Vikingkrijgers die het eiland beschermen tegen de grootste vijanden, de draken. Hikkie wil net als zijn vader een grote drakenkrijger worden, maar is vergeleken met zijn medemensen uiterst dun en klein. Hij wordt vaak op de achtergrond gehouden en moet bij drakengevechten binnen blijven. Om zich bij de bevolking te bewijzen besluit hij eigenhandig een Helleveeg de gevaarlijkste draak van allen te vangen!

In een nacht wanneer Berk weer eens door draken wordt aangevallen mikt en schiet Hikkie op een laagvliegend object, waardoor dit gevangen raakt en verderop in het bos terecht komt. Hij vertelt aan iedereen zijn verhaal, maar niemand geloofd hem. Uit frustratie besluit hij ernaar op zoek te gaan om bewijs te leveren en vindt een gevangen Helleveeg. Hikkie heeft een vredelievend karakter en laat de Helleveeg vrij. Tot zijn verbazing doet deze hem niets en vlucht weg. Op een andere dag ziet hij de Helleveeg weer vliegen en het valt hem op dat de draak zijn tweede staartvleugel kwijt is, waardoor deze moeite heeft met vliegen. Hikkie gaat naar de smederij waar hij werkt en bouwt een lederen prothese. Als de draak door heeft wat Hikkie aan het doen is worden ze vrienden en krijgt de draak de naam Tandloos, omdat hij zijn tanden kan inschuiven.

Hikkie probeert de bevolking ervan te overtuigen dat draken niet altijd agressief zijn en dat ze samen met elkaar kunnen leven. Echter is de bevolking het hiermee oneens en nemen zij Tandloos gevangen. Stompum de Forse besluit met de andere krijgers naar het drakennest te gaan om de draken voor goed uit te roeien. Ze schieten door middel van katapulten grote stenen op de drakenvulkaan, waardoor er een gat ontstaat en een enorme draak genaamd Red Death ontsnapt. Als blijkt dat de Vikingkrijgers de draak niet aankunnen, verschijnen Hikkie en zijn vrienden vliegend op draken in de lucht! Tandloos wordt bevrijdt en vecht samen met Hikkie tegen de reuzendraak. Na een hevige strijdt, lukt het ze om Red Death te verslaan echter storten Hikkie en Tandloos neer, omdat de staartprothese van Tandloos kapot is gegaan. Hikkie raakt bewusteloos, maar wordt na een paar dagen weer wakker. Hij ziet dat hij nu zelf ook een prothese draagt, omdat hij zijn been is kwijtgeraakt. Als hij naar buiten loopt ziet hij tot zijn geluk de bevolking en draken is eenklank leven.


Goedkoop en direct leverbaar!

Ben jij ook een enorme fan van Hoe tem je een draak? Dan ben je bij ons op de juiste plaats! Van super stoere Hoe tem je een Draak dekbedovertrekken tot aan hoogwaardige Hoe tem je een draak muurdecoratie, wij hebben het allemaal op voorraad!