Franje slinger gemengde kleuren
Franje slinger gemengde kleuren 10 meter

Franje slinger gemengde kleuren 10 meter. Naast vlaggenlijnen van vele bekende Disney figuren en televisiehelden van uw kind bieden wij ook slingers aan in bijpassende uni kleuren. Deze vlaggenlijn i

Artikelnummer

+ov450-K0B* 

Verzendkosten

€ 4,40 

€ 3,89
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Franje slinger gemengde kleuren 10 meter.

Naast vlaggenlijnen van vele bekende Disney figuren en televisiehelden van uw kind bieden wij ook slingers aan in bijpassende uni kleuren. Deze franje slinger in aaneengesloten gemende kleuren van 32 centimeter hoog heeft een totale lengte van maar liefst 10 meter. Kwalitatief hoogwaardig aan beide kanten egaal bedrukt tegen een absoluut lage prijs. Organiseer je de verjaardag of het kinderfeest nu binnen of buiten het maakt met deze plastic slingers helemaal niet uit want ze zijn regenbestendig.
 

Deze slingers inzetbaar op bijna elk feestje.

Of je nu een Thomas de Trein themafeest voor jongens, een Shimmer and Shine kinderfeest voor de meisjes of een vet coole Paw Patrol party geeft, deze franjeslinger met gemengde kleuren passen perfect bij de feestartikelen van al deze populaire kinderhelden. Maakmijnkindblij dé feestwinkel van de Benelux helpt u graag met het slagen van uw feest en onze medewerkers van de klantenservice met jarenlange ervaring staan voor u klaar. Wij hebben ook bijpassende crepe draaislingers, guirlandes, hangende versiering, ballonnen en verjaardagsslingers in dezelfde mooie unikleuren. Is het kinderfeestje afgelopen kunt u de slinger weer eenvoudig oprollen en hergebruiken bij andere feestelijkheden of evenement. U bespaart dan niet alleen geld maar bent u ook nog eens milieubewust bezig. Franje slinger in gemengde kleuren koop je voordelig hier in dé grootste online feestwinkel.