Brandweerman Sam uitdeelcadeautjes
Brandweerman Sam uitdeelcadeautjes Flame

Brandweerman Sam uitdeelcadeautjes. Schooltraktatie of uitdeelcadeautjes van de populaire brandweerman uit de bekende televisieserie Brandweerman Sam koop je voordelig hier. Deze grote verpakking ...

Artikelnummer

+bwm231-X13B* 

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 9,95
Prijs per 5 sets

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Brandweerman Sam uitdeelcadeautjes.

Schooltraktatie of uitdeelcadeautjes van de populaire brandweerman uit de bekende televisieserie Brandweerman Sam koop je voordelig hier. Deze grote verpakking heeft een inhoud van maarliefst 20 originele kleine cadeautjes in verschillende vrolijke kleuren. Vier verschillende en van elk vijf stuks. Ruim voldoende om alle kinderen na het kinderfeest met een goed gevuld uitdeelzakje naar huis te laten gaan. De kinderen zullen verbaasd kijken als ze van hun televisie held een liniaal, potlood, puntenslijper of notitieblokje vinden in het uitdeelzakje.


Brandweerman Sam goedkope cadeautjes.

In de peuterspeelzaal en op de basisschool is deze Brandweerman Sam kindertraktatie een echte hit. Door de lage stuks prijs blijft het voor een ieder betaalbaar om deze leuke cadeautjes in de traktatiezakjes te doen. Ook kunnen deze uitdeelspeelgoedjes worden gebruikt voor het vullen van een pinata op het verjaardagsfeest. De leukste Brandweerman Sam uitdeelcadeautjes of goedkope feestartikelen koop je hier!