Brandweerman Sam kussen Power
Brandweerman Sam kussen Power

Brandweerman Sam kussen. Dit stoere en heerlijk zachte sierkussen van de bekende kinderheld Sam de Brandweerman mag zeker niet missen in de kinderkamer van een echte Brandweerman Sam fan. Dit unie...

Artikelnummer

+bwm261-T24B* 

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 7,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Brandweerman Sam kussen.

Dit stoere en heerlijk zachte sierkussen van de bekende kinderheld Sam de Brandweerman mag zeker niet missen in de kinderkamer van een echte Brandweerman Sam fan. Dit unieke kussen met een formaat van 40x40 centimeter, is goed gevuld en heeft aan beide zijden een coole bedrukking van Brandweerman Sam, zijn dappere collega's, de bekende brandweerauto Jupiter en uiteraard de tekst "Fire Fighters Power".
 

Een mooi sierkussen in de kamer.

Een sierkussen kan gebruikt worden voor veel doeleinden. Uiteraard kun je deze ook als normaal hoofdkussen, hoofdsteun of knuffelkussen gebruiken maar het meest komt dit kussen tot zijn recht in de kinderkamer als een decoratief accessoire. De kussens zijn lekker goedkoop en hebben een mooie print van de bekende Brandweerman Sam kleuren, waardoor ze ontzettend goed passen bij de andere Brandweerman Sam kinderkamer artikelen. Sierkussens kunnen bijvoorbeeld decoratief geplaatst worden op het kinderbed, op de kinderstoel of naast het vloerkleed. U zult al snel merken dat met een paar sierkussens de kinderkamer meteen een hele andere uitstraling krijgt. Een originele Brandweerman Sam kussen bestelt u voordelig bij ons!