Brandweerman Sam gordijnen Alarm 183cm lang
Brandweerman Sam gordijnen Alarm 183cm lang

Hoogwaardige Brandweerman Sam gordijnen kant en klaar. Vrolijk de kinderkamer op met deze unieke en kwalitatieve Brandweerman Sam gordijnen van het model Alarm die u heel eenvoudig in de kamer van...

Artikelnummer

+bwm237-Z53* 

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 33,95
Prijs per set

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Hoogwaardige Brandweerman Sam gordijnen kant en klaar.

Vrolijk de kinderkamer op met deze unieke en kwalitatieve Brandweerman Sam gordijnen van het model Alarm die u heel eenvoudig in de kamer van uw kind kunt ophangen. De gordijnen zijn gemaakt van polyester en hebben een afmeting van 183x168cm (lxb). De bovenzijde is afgewerkt met plooiband voor gordijnhaakjes, u krijgt dus 2 gordijnbanen die samen een breedte hebben van 336cm. Het gordijn is zeer kleurrijk bedrukt met de populaire brandweerman Sam, zijn collega's en leuke bijpassende symbolen van de kinderserie Brandweerman Sam in de kleuren rood, blauw en geel.

 

Een originele kinderkamer voor de Brandweerman Sam fan.

Tover de kinderkamer van de kleine brandweerman fan om in een geweldig Brandweerman Sam paradijs! Wij hebben een leuk assortiment kinderkamer artikelen van Sam en zijn vrienden. Diverse muurstickers en wanddecoratie elementen die heel simpel op een gladde muur geplaatst kunnen worden. Ook hebben wij een exclusieve vloerkleden en knuffels direct uit eigen voorraad leverbaar. Wacht niet langer en maak uw kind nu blij met onze unieke Brandweerman Sam gordijnen.