Bing het konijn uitdeelzakjes
Bing het konijn uitdeelzakjes

Bing het konijn uitdeelzakjes Deze plastic Bing traktatie zakjes met handvat hebben een afmeting van maarliefst 16x23cm en zijn uitermate geschikt voor het vullen met heerlijke snoepjes of de leu...

Artikelnummer

+bng009 

Verzendkosten

€ 3,30 

€ 0,00
Prijs per pak van 8 stuks

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Bing het konijn uitdeelzakjes

Deze Bing plastic traktatie zakjes met handvat hebben een afmeting van maarliefst 16x23cm en zijn uitermate geschikt voor het vullen met heerlijke snoepjes of de leukste uitdeelcadeautjes. Aan beide kanten bedrukt met een kleurrijke afbeelding van jouw televisie held het konijn Bing en zijn knuffelvriend Flor. Deze uitdeelzakjes verpakt per 8 stuks kunnen worden gebruikt voor het verpakken van de traktatie op school of kunnen gevuld worden meegegeven aan het einde van het verjaardagfeestje.


Bijpassende uitdeelcadeautjes of ideeën

Voor het vullen van de uitdeelzakjes bieden wij diverse artikelen aan of geven onze medewerkers u graag  persoonlijk advies. Wat dacht u van het 20-delige set met louter traktatie kadootjes als wasco krijtjes, stempels, notitieblokje en stickervellen? Allemaal in stijl van jouw televisie held Bing het konijn en passend bij de rest van ons feestartikelen assortiment. Bing het konijn uitdeelzakjes bestelt u voordelig hier.