Bing het konijn uitdeelcadeautjes
Bing het konijn uitdeelcadeautjes

Bing het konijn uitdeelcadeautjes. Schooltraktatie of uitdeelcadeautjes van het populaire konijn uit de bekende televisieserie Bing het konijn koop je voordelig hier. Deze grote verpakking heeft e...

Artikelnummer

+bng010 

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 0,00
Prijs per 5 sets

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Bing het konijn uitdeelcadeautjes.

Schooltraktatie of uitdeelcadeautjes van het populaire konijn uit de bekende televisieserie Bing het konijn koop je voordelig hier. Deze grote verpakking heeft een inhoud van maarliefst 20 originele kleine cadeautjes in verschillende vrolijke kleuren. Vier verschillende en van elk vijf stuks. Ruim voldoende om alle kinderen na het kinderfeest met een goed gevuld uitdeelzakje naar huis te laten gaan. De kinderen zullen verbaasd kijken als ze van hun televisie held een stempel, stickervel, wascokrijtje of notitieblokje vinden in het uitdeelzakje.


Bing het konijn goedkope cadeautjes.

In de peuterspeelzaal en op de basisschool is deze Bing het konijn kindertraktatie een echte hit. Door de lage stuks prijs blijft het voor een ieder betaalbaar om deze leuke cadeautjes in de traktatiezakjes te doen. Ook kunnen deze uitdeelspeelgoedjes worden gebruikt voor het vullen van een pinata op het verjaardagsfeest. De leukste Bing het konijn uitdeelcadeautjes of goedkope feestartikelen koop je hier!