Baby Shark uitdeelzakjes papier
Baby Shark uitdeelzakjes papier
Baby Shark uitdeelzakjes papier Deze papieren traktatiezakjes van de populaire Baby Sharks haaien hebben een afmeting van 13x22 centimeter en zijn uitermate geschikt voor het...

Artikelnummer

+bsh050-Y28AB*

Verzendkosten

‚ā¨¬†3,48

‚ā¨¬†2,89
Prijs per pak van 4 stuks

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Baby Shark uitdeelzakjes papier

Deze papieren traktatiezakjes van de populaire Baby Sharks haaien hebben een afmeting van 13x22 centimeter en zijn uitermate geschikt voor het vullen met de leukste uitdeelcadeautjes, rozijntjes of de lekkerste snoepjes. De zakjes zijn aan beide kanten bedrukt met een stoere print van deze dappere Baby Sharks karakters. De uitdeelzakjes kunnen worden gebruikt voor het origineel verpakken van de Baby Sharks traktatie op school of kunnen gevuld worden meegegeven bij het einde van de verjaardag of kinderfeestje. De verpakking heeft een inhoud van 4 stuks.
 

Themafeest Baby Sharks is enorm populair!

Hoe populair Baby Sharks is zien we aan het zeer grote aantal thema kinderfeestjes, die dagelijks door ons worden samengesteld. Wat is er nou mooier dan een blij kind dat trots aan de familie en op school vertelt hoe geweldig zijn of haar verjaardagsfeestje met zijn beste vriendjes wel niet is geweest? Wilt u ook deze ervaring meemaken bestel dan eenvoudig een compleet Baby Sharks feestpakket via onze online winkel. Wij hebben een gigantisch groot assortiment aan Baby Sharks feestartikelen, versiering en accessoires. Deze exclusieve Baby Sharks uitdeelzakjes bestelt u voordelig hier in de feestwinkel van Nederland.